Ringenes Herre live

I disse dage spiller Århus symfoniorkester anført af dirigent Shih-Hung Young musikken til Ringenes Herre, imens De To Tårne kører på storskærm. Jeg var så heldig at være inde at se forestillingen i lørdags. Og NØJ en oplevelse!

Orkestret spillede fejlfrit og gav en fantastisk atmosfære i salen. Dirigent Shih-hung Young var levende og gjorde kun oplevelsen større. Efterfølgende sad jeg med en følelse af, at jeg havde glemt, hvor god filmen var. Måske var det fordi filmen faktisk blev bedre af den smukke musik?

I starten af filmen var det dog som om, der var noget galt med lyden i dialogerne – Måske diskanten. Men det blev hurtigt rettet op på, og man kunne efterfølgende blot læne sig tilbage og nyde filmen.

En ting, som jeg nok ville foreslå Musikhuset til næste år, er at lave et større event ud af det. Jeg tænker enten at gøre det eksklusivt med champagne og rød løber eller udsmykke forhallen i et eventyrtema. Publikum er kæmpe fans, og det kunne hjælpe til at gøre oplevelsen endnu større!

Det bedste for mig var uden tvivl drengekoret fra Herning og specielt Nicolas Alexander Degn Stagstrup! Jeg glemmer ikke lige foreløbigt det sug, der gik igennem salen, da Gandalf red ned over klipperne mod Helms Deep, og han sang i de flotteste lyse toner! Hold da op!

Alt i alt en fantastisk oplevelse, som jeg kun kan anbefale andre at tage ind og se. Som jeg kan forstå er der stadig en enkel billet eller to tilbage!

https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/ringenes-herre-live-de-to-taarne/

Anmeldt af Nanna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *